Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 46 (2007)

De foto’s van de week met tekst en uitleg boven de foto.

De tentoonstelling is al lang gedaan, maar gelukkig laat Imaginary.vision ons nog genieten van dit leuke plaatje “Two pairs” – World Press Photo exhibition at Tour & Taxis, Brussels, Belgium 2007 (35mm).

Ook Lieven SOETE greep in zijn fotoarchief en laat ons een oktober-actie, Madpride, (in het zonnetje) herbeleven met zijn Joy & madness in the city ¬ PA066130a v. Wil je weten wat een Madpride is, klik dan hier.

Joy & madness in the city ¬ PA066130a

Geen sterren te zien op deze Sterren van .Marsman, maar wel een ‘schitterende’ foto. Letterlijk dan. Dit is in de buurt van Zaventem:

Sterren

Een van mijn favoriete cafés in Brussel, maar ook een sfeervolle foto van cirio café bruxelles door terges:

cirio café bruxelles

Kan je in Brussel de weg kwijt raken? Moeilijk, zo blijkt uit 2007-11-08 Show me the way van Squonk11:

2007-11-08 Show me the way

En we sluiten af met wie we begonnen: “Escalator to heaven” – Brussels fishmarket Catherine, Brussels 2007 (35mm) van Imaginary.vision. Sterke compositie en sfeervol beeld van de metro Sint Katelijne aan de Vismarkt.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto’s toe aan de pool. Ik maak per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Tineke

Tineke Van Engeland. 34 jaar. Woont met haar vriendin in het centrum van Brussel, tussen Beurs, Brouckère en Muntplein. Is actief bij het Regenbooghuis en Transitie Brussel. Werkt rond duurzame consumptie.
Schrijft graag over duurzaamheid, winkels, lijstjes, het Anspach Center, holebi's, fotografie,...
Heeft een eigen site met blog, fotoblog en fotogallerij: www.fototineke.be.