Categorieën
Faits divers

BrusselBlogt nr 30 op MetaTale

MetaTale widget

Joepie. We staan op de 30’ste plaats in de MetaTale rangschikking met een score van 17. MetaTale is de Top 100 van de meest invloedrijke Vlaamse weblogs.

Deze keer kan je niet stemmen om ons hogerop te krijgen, wel: linken leggen op je eigen blog of website naar artikels op deze site.

Daar ga ik tenminste van uit, want hoe de MetaTale ranking precies berekend wordt is niet helemaal duidelijk, maar het heeft te maken met invloed, thema’s en locaties en de relaties daartussen. Bedoeling is dat marketeers en communicatieverantwoordelijken met de tool makkelijk gebruikers vinden die binnen bepaalde thema’s een sterke invloed kunnen uitoefenen op hun persoonlijke netwerk.

Of Brusselblogt zich daartoe laat lenen is uiteraard een andere vraag.

Ter vergelijking: grote zus uit Gent staat op de 4de plaats in de Top 100. Op nr 24 staat ook een van onze auteurs/oprichters, nl. Peter. Mich had ik er ook verwacht, maar zijn blog was nog niet aan de lijst toegevoegd. Nu wel. Graag gedaan.

Bedankt aan al onze lezers om ons te lezen en naar ons te linken. Doe zo verder.

Share

Door Tineke

Tineke Van Engeland. 34 jaar. Woont met haar vriendin in het centrum van Brussel, tussen Beurs, Brouckère en Muntplein. Is actief bij het Regenbooghuis en Transitie Brussel. Werkt rond duurzame consumptie.
Schrijft graag over duurzaamheid, winkels, lijstjes, het Anspach Center, holebi's, fotografie,...
Heeft een eigen site met blog, fotoblog en fotogallerij: www.fototineke.be.