Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in beeld – Week 52 (2007)

De laatste dagen van het jaar en de fotografen onder ons zijn blijkbaar al in een diepe winterslaap verzonken. De keuze van zes foto’s voor Brussel in beeld was deze week dan ook verre van eenvoudig.

Maar goed… gedurende die laatste dagen van het jaar brengen we misschien wat extra tijd met de familie door, of op het werk moeten er nog wat dossiertjes worden afgerond… tientallen goede redenen dus om niet aan het fotograferen te zijn of alleszins het uploaden van die foto’s wat uit te stellen. Samen met u hoop ik dat de eerste oogst van het nieuwe jaar dus super wordt. En dat brengt me ertoe alle lezers van BrusselBlogt van mijn kant een prettig eindejaar en een goede start van het nieuwe jaar te wensen.

Fun

Foto hierboven: Fun van pierre_bl

BXL

Foto hierboven: BXL van ecrollen

Brussels

Foto hierboven: Brussels van Wstreet

Marché bxl

Foto hierboven: Marché bxl van Whoa Ellie

Star

Foto hierboven: Star van JLA Kliché

How To Spell In Dutch

Foto hierboven: How To Spell In Dutch van ShakeFrog

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Patrick

Voorouders in West-Vlaanderen en de Kempen. In 1968 geboren in Wilrijk (Antwerpen). Woont sinds midden 2001 in Brussel en werkt er sinds 2002. Woonde tot eind 2013 in Laken, sindsdien in Sint-Jans-Molenbeek. Vindt Brussel een moeilijk lief, maar houdt toch vooral van de schoonheid, de meertaligheid en de diversiteit van het gewest. Ondersteunt beroepshalve de Nederlandstalige openbare bibliotheken in Brussel.