Categorieën
Brussel Actua

Pascal Smet maakt einde aan busoorlog

Het Brussels parlement heeft een ontwerpordonnantie goedgekeurd die een eind moet maken aan de wantoestanden bij de Brusselse hop-on/hop-off-bussen. De MIVB krijgt de exclusiviteit, maar moet wel samenwerken met een privébedrijf. Lees meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Politievakbond pleit voor één politiezone De liberale politievakbond VSOA vraagt dat de zes politiezones van het Brussels Gewest worden samengevoegd. De vakbond vreest dat bij een nieuwe staatshervorming ook de politie wordt hervormd.
  • Atomiumtram dendert richting Expo 58 Aan de Heizel in Brussel is vandaag de tram voorgesteld die zal rondrijden ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van de wereldtentoonstelling van 1958. De tram is rood en beplakt met afbeeldingen van het bekende Atomium.
  • Interview met de nieuwe voorzitter van Voka Voka-Comité Brussel heeft een nieuwe voorzitter: Karel Lowette, architect en al meer dan 25 jaar Brusselaar. Hij brengt een nieuw geluid in de Vlaamse werkgeversorganisatie. Geen oproep voor een zelfstandig Vlaanderen, maar een warm pleidooi voor de culturele uitstraling van de hoofdstad. “Vijftig jaar na het Atomium heeft Brussel een nieuw sterk symbool nodig.”
Share