Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 6 (2008)

Een foto meer dan anders. Omdat ik niet kon kiezen. Enjoy.

Lined Up

Foto hierboven: Lined Up van dipfico. Mooi in beeld gebrachte zeer herkenbare situatie aan de Nieuwstraat. Wie heeft hier nog niet zo gestaan?

evening blues (2)

Foto hierboven: evening blues (2) van bart_azare. Bart doet het weer. Zijn stijl is heel herkenbaar. Deze foto roept sterke emoties op.

Head hands wall poster

Foto hierboven: Head hands wall poster van tom mo. De muur en de affiche hebben niets met elkaar te maken. En toch… vormt de foto een geheel. Je moet het maar doen.

De andere kant - Beekkant

Foto hierboven: De andere kant – Beekkant van Snarf.be. Vanwege de onscherpte heb ik even getwijfeld over deze foto, maar de compositie is zo sterk en dit is met een telefoontoestel getrokken, dat ik niet anders kon dan hem op te nemen. En de titel vond ik ook leuk gekozen.

Bruidsjurken

Foto hierboven: Bruidsjurken van lyramids-post. Zolang de bruid(egom) het maar mooi vindt…

going back home

Foto hierboven: going back home van ie-fotografie. Hippe lichten.

(k)night light

Foto hierboven: (k)night light van Julius – Laid Back. Gekozen voor het originele onderwerp. Ooit al gehoord van een graffiti performance? Nu wel! Bekijk ook het bijhorend filmpje van deze Knight Light Creation.

Bekijk ook de foto’s van vorige week.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Tineke

Tineke Van Engeland. 34 jaar. Woont met haar vriendin in het centrum van Brussel, tussen Beurs, Brouckère en Muntplein. Is actief bij het Regenbooghuis en Transitie Brussel. Werkt rond duurzame consumptie.
Schrijft graag over duurzaamheid, winkels, lijstjes, het Anspach Center, holebi's, fotografie,...
Heeft een eigen site met blog, fotoblog en fotogallerij: www.fototineke.be.