Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 11 (2008)

Met wat vertraging zijn hier de plaatjes van week 11. Om het wachten te verzachten, een foto’s extra.

Come on, Dover! Move your bloomin' arse!

Foto hierboven: Come on, Dover! Move your bloomin’ arse! van JLA Kliché. De fotograaf zelf moet bij dit beeld aan My Fair Lady denken. Ik ken haar niet, ik vind het gewoon een heel sterk beeld: de kleuren, de compositie, de lampen.

A view from the Basilica, Koekelberg, Brussels (B)

Foto hierboven: A view from the Basilica, Koekelberg, Brussels (B) van ShakeFrog. Kijk hier voor meer avonturen van de reizende kikker! Erg grappig, allemaal.

flickr  002

Foto hierboven: flickr 002 van bxlaqsl. De naam van de foto kon beter, maar het effectje is wel leuk. Fijn dat de mensen zelf scherp zijn.

play

Foto hierboven: play van krikrie. Je zal me niet gauw in een lunapark tegenkomen, maar deze geeft wel veel goesting.

Vers 10 heures le soir du 10 mars

Foto hierboven: Vers 10 heures le soir du 10 mars van * michel clair *. Wat een bijzondere kleuren. Was het een bijzondere nacht?

Quatre à quatre

Foto hierboven: Quatre à quatre van comeonstacks. Mooi plekje uitkiezen. En dan maar wachten tot er iemand voorbijkomt. Of zou de fotograaf deze wandeling in scène gezet hebben? Dat de voet is afgesneden, doet me denken van niet. Dat is wat jammer aan deze foto.

desert

Foto hierboven: desert van ralukkia. Je zou het niet zeggen, maar ook dit is Brussel. Bij het kanaal. Heel sobere foto. Te sober misschien?

Bekijk ook de foto’s van vorige week.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Tineke

Tineke Van Engeland. 34 jaar. Woont met haar vriendin in het centrum van Brussel, tussen Beurs, Brouckère en Muntplein. Is actief bij het Regenbooghuis en Transitie Brussel. Werkt rond duurzame consumptie.
Schrijft graag over duurzaamheid, winkels, lijstjes, het Anspach Center, holebi's, fotografie,...
Heeft een eigen site met blog, fotoblog en fotogallerij: www.fototineke.be.