Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 21 (2008)

Vandaag werden de 20 km door Brussel gelopen. Vorige week deed ik een oproep om tijdens het evenement foto’s te maken en deze te uploaden in de BrusselBlogt-pool van Flickr. Desondanks nauwelijks foto’s waarin de 20 km door Brussel in beeld werden gebracht. Misschien omdat alle fotografen zelf meeliepen?

Tous à bord

Foto hierboven: Tous à bord van pladys. Deze foto geeft goed de vriendschappelijke sfeer van de 20 km door Brussel weer.

Cargo plane crashes at Brussels airport

Foto hierboven: Cargo plane crashes at Brussels airport van koert michiels. De luchthaven van Zaventem is Brussel wel niet, maar ze wordt toch altijd met onze hoofdstad geassocieerd. Ook omwille van de actualiteitswaarde vond ik het wel kunnen.

Zinnekes @ Ransfiesta ¬ 2266

Foto hierboven: Zinnekes @ Ransfiesta ¬ 2266 van Lieven SOETE. Zelf zal ik de Zinnekeparade wegens beroepsbezigheden volgende week grotendeels moeten missen. Maar de foto’s van Lieven Soete geven alvast een voorsmaakje van wat weer een prachtig evenement beloofd te worden. Als de weergoden dan ook nog even hun best doen…

Willy Willy, The Music Village, 22.05.2008 (3)

Foto hierboven: Willy Willy, The Music Village, 22.05.2008 (3) van bart_azare. Gentlemen prefer blondes… nochtans: dit is een Gentleman in black.

Foto hierboven: Untitled van Miek Stevens. Foto’s van Miek Stevens zagen we hier nog niet zo vaak. Toch een fotografe om in het oog te houden.

the tree of wisdom...

Foto hierboven: the tree of wisdom… van g-flow. Een al wat oudere foto die nu pas aan de BrusselBlogt-pool werd toegevoegd. Waar staat deze gracieuze boom der wijsheid?

Bekijk ook de foto’s van vorige week.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Patrick

Voorouders in West-Vlaanderen en de Kempen. In 1968 geboren in Wilrijk (Antwerpen). Woont sinds midden 2001 in Brussel en werkt er sinds 2002. Woonde tot eind 2013 in Laken, sindsdien in Sint-Jans-Molenbeek. Vindt Brussel een moeilijk lief, maar houdt toch vooral van de schoonheid, de meertaligheid en de diversiteit van het gewest. Ondersteunt beroepshalve de Nederlandstalige openbare bibliotheken in Brussel.