Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 34 (2008)

De vakantiemaanden lopen stilaan naar hun einde. Voor de fotografen betekent dat blijkbaar weer een grotere productiviteit. De schrijvers onder ons laten nog even op zich wachten. Volgende week zorgt Tineke weer voor de selectie, maar ook de week daarna neemt zij Brussel in Beeld voor haar rekening.

Carte postale

Foto hierboven: Carte postale van Legasse Photo. Deze foto is echt een postkaart waard. Misschien eens bij Wijnand Plaizier aankloppen?

stage

Foto hierboven: stage van krikrie. De zwart-rode omkadering geeft het toch al indrukwekkende kunstwerk van Bonom iets onwezenlijks.

Milonga Kiosque du Parc @ Brussels

Foto hierboven: Milonga Kiosque du Parc @ Brussels van PeterForret. Mooi… en let op de details: niet alleen de t-shirts, maar zelfs het haar van deze drie picknickers is assorti met de Belgische driekleur (zij het dan in een iets gewijzigde volgorde).

Young Man Mourning #3

Foto hierboven: Young Man Mourning #3 van just.Luc. Een merkwaardige foto… zo levensecht lijkt het beeld. Vaut le détour naar het kerkhof van Elsene.

Brussels Fair: shoot the bear?

Foto hierboven: Brussels Fair: shoot the bear? van sergevc. Een erg grappig beeld van de Brusselse Zuidfoor die vandaag zijn tenten opbrak.

Tapis de fleurs et Maison du Roi, Bruxelles

Foto hierboven: Tapis de fleurs et Maison du Roi, Bruxelles van TransylvaniaGuide. Tot mijn schande moet ik bekennen dat ik na zeven jaar wonen in Brussel nog nooit naar het bloementapijt op de Grote Markt ging kijken. Deze foto om het goed te maken (en over twee jaar misschien toch maar eens langs te lopen).

Bekijk ook de foto’s van vorige week.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Patrick

Voorouders in West-Vlaanderen en de Kempen. In 1968 geboren in Wilrijk (Antwerpen). Woont sinds midden 2001 in Brussel en werkt er sinds 2002. Woonde tot eind 2013 in Laken, sindsdien in Sint-Jans-Molenbeek. Vindt Brussel een moeilijk lief, maar houdt toch vooral van de schoonheid, de meertaligheid en de diversiteit van het gewest. Ondersteunt beroepshalve de Nederlandstalige openbare bibliotheken in Brussel.