Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 36 (2008)

Deze reeks begint met zwart wit, maar eindigt in kleur. Vreemd genoeg beginnen we eveneens met een zonnige, eerste schooldag om te eindigen met de dood. Laat je dus niet misleiden door kleur of het gebrek er aan. Wij houden van contrasten.

1er septembre, la rentrée

Foto hierboven: 1er septembre, la rentrée van charles_six. Ware het niet dat de paaltjes er stonden, ik zou haast niet geloven dat dit in Brussel was. Mooie scherptediepte, jongen schoon in ’t midden. Culture clash. Klasse.

IMG_8674

Foto hierboven: IMG_8674 van wearedead. Dit zou een stukje van de ULB zijn en niet één of ander ruimteschip.

Oreille interne

Foto hierboven: Oreille interne van Erodo.be. Zeer mysterieus. Sober. Dreigend. En dan die titel.

Dans le métro

Foto hierboven: Dans le métro van Legasse Photo. Als je een kleurenfoto van zijn meeste kleur ontdoet, krijg je bijna zwart wit. En toch blijft het een kleurenfoto.

Saturday mornings...

Foto hierboven: Saturday mornings… van askthepixel. Ik geef toe dat deze me vooral charmeert, omdat het mijn dagelijkse kost origineel weergeeft. De mistige sfeer maakt het helemaal af.

Hemispheres Brussels

Foto hierboven: Hemispheres Brussels van Andreea. Bekend voor zijn wereldkeuken, geeft deze foto een verrassende blik op het restaurant.

The End

Foto hierboven: The End van just.Luc. Het kerkhof. Het einde. Knip.

Bekijk ook de foto’s van vorige week.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Tineke

Tineke Van Engeland. 34 jaar. Woont met haar vriendin in het centrum van Brussel, tussen Beurs, Brouckère en Muntplein. Is actief bij het Regenbooghuis en Transitie Brussel. Werkt rond duurzame consumptie.
Schrijft graag over duurzaamheid, winkels, lijstjes, het Anspach Center, holebi's, fotografie,...
Heeft een eigen site met blog, fotoblog en fotogallerij: www.fototineke.be.