Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 44 (2008)

Deze week presenteer ik een gevarieerde reeks foto’s van onze geliefde stad. Volgende week zondag verzorgt nieuwkomer Leen de selectie voor Brussel in Beeld. Zo zorgen we voor diversiteit in deze reeks. Ik ben benieuwd.

Keep dreaming

Foto hierboven: Keep dreaming van stttijn. Blub blub blub. Gekozen voor het verdrinkingsonderwerp en de reflectie in het water.

 

Seun Kuti & Egypt 80 @ AB

Foto hierboven: Seun Kuti & Egypt 80 @ AB van el*bandido. Ik koos voor een wat onverwachte concert-invalshoek. Let op de hand die net genoeg licht krijgt om op te vallen. Herhaling: durf wordt beloond.

sistas

Foto hierboven: sistas van ie-fotografie. Leuk spel met profielen. Alleen hoefde die kader er voor mij echt niet rond. Ik denk hem weg.

Kat

Foto hierboven: Kat van PeterForret. Deze foto koos ik niet zozeer voor de fotografische kwaliteiten, hoewel die schaduwen niet mis zijn, maar uiteraard voor de tekenkwaliteiten van Judith Vanistendael. Ik ben fan.

Abattoirs BXL.

Foto hierboven: Abattoirs BXL. van .Marsman. De nutteloosheid van dit hek, wordt pijnlijk benadrukt door de centrale positie in het beeld.

Bekijk ook de foto’s van vorige week of de hele reeks Brussel in Beeld.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Tineke

Tineke Van Engeland. 34 jaar. Woont met haar vriendin in het centrum van Brussel, tussen Beurs, Brouckère en Muntplein. Is actief bij het Regenbooghuis en Transitie Brussel. Werkt rond duurzame consumptie.
Schrijft graag over duurzaamheid, winkels, lijstjes, het Anspach Center, holebi's, fotografie,...
Heeft een eigen site met blog, fotoblog en fotogallerij: www.fototineke.be.