Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 4 (2009)

Klaar voor drama, dreiging en mysterie?

"My city of Ruins"

Foto hierboven: “My city of Ruins” van G odfu. Deze foto moet je gewoonweg in het groot bekijken. Hij is prachtig. Het lijkt wel een openingsscene uit een spannende film. Vol mysteries.

.

Foto hierboven: . van Erodo.be. Het mysterie gaat verder. Wat een sfeer in deze foto. Het licht zit overal en nergens, maar gelukkig ook op het gezicht van de man.

La Grande Place svp?

Foto hierboven: La Grande Place svp? van Legasse Photo. Om verder te gaan in het thema gang. This way please.

Tunnel aan Brussel-Noord

Foto hierboven: Tunnel aan Brussel-Noord van Michel Vuijlsteke. Nog een (dramatische) gang. Het perspectief zuigt je er in.

Notre terre - compte à rebours

Foto hierboven: Notre terre – compte à rebours van Jideb. Ook al zo’n onheilspellend beeld. Het lijken echte mensen, maar het is van de Expo Onze Aarde.

Monsieur Frite

Foto hierboven: Monsieur Frite van Dr Strangelove’ Sketchbook. Een krakende plaat. Een korrelige foto. Een lekkere friet. Tip top.

Bruxelles, attends-moi, j'arrive

Foto hierboven: Bruxelles, attends-moi, j’arrive van Legasse Photo. Niets is scherp op deze foto, maar het levert een dramatisch beeld op. De striemende regen en de grijs-wit tegenstelling zijn sterk.

Bekijk ook de foto’s van vorige week of de hele reeks Brussel in Beeld.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Tineke

Tineke Van Engeland. 34 jaar. Woont met haar vriendin in het centrum van Brussel, tussen Beurs, Brouckère en Muntplein. Is actief bij het Regenbooghuis en Transitie Brussel. Werkt rond duurzame consumptie.
Schrijft graag over duurzaamheid, winkels, lijstjes, het Anspach Center, holebi's, fotografie,...
Heeft een eigen site met blog, fotoblog en fotogallerij: www.fototineke.be.