Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 21 (2009)

Mensen, contrasten, samenhorigheid en solidariteit kenmerken grotendeels de fotokeuze van deze week. Met evenementen als het Festival MicroNomics, de Belgian Lesbian & Gay Pride en het Belgavox Concert hoeft dat niet te verbazen.

untitled

Foto hierboven: untitled van bart_azare. Is dit nu wat ze waterfietsen noemen?

Living room ¬ 0314

Foto hierboven: Living room ¬ 0314 van Lieven SOETE. Dit jaar focuste het Festival MicroNomics op het kruispunt tussen de Gentsesteenweg, het kanaal en de Dansaertstraat. Micro-initiatieven van de meest diverse pluimage. Het oranje contrasteert mooi met de grijstinten die in deze foto overwegen.

Belgavox

Foto hierboven: Belgavox van Koinsky. Mensen zijn mensen zijn mensen. Dat heeft de sfeer tijdens het Belgavox Concert aan de voet van het Atomium wel bewezen.

Belgavox

Foto hierboven: Belgavox van http://www.flickr.com/photos/koinsky/. Pure coincidence ? Mon oeil !

Brussel Lesbian and Gay Pride 09

Foto hierboven: Brussel Lesbian and Gay Pride 09 van pladys. Mooi contrast van zwart en rood. Detail: let ook op de schaduw van de pareltjes die een rode schijn krijgt van het licht dat door de haartooi valt.

Verboekhoven ladies

Foto hierboven: Verboekhoven ladies van Snarf.be. Mooie zwart-witcombinatie, waarbij het bruin-rode haar van de rechtse vrouw voor het contrast en een extra toets zorgt.

Bekijk ook de foto’s van vorige week of de hele reeks Brussel in Beeld.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto?s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Patrick

Voorouders in West-Vlaanderen en de Kempen. In 1968 geboren in Wilrijk (Antwerpen). Woont sinds midden 2001 in Brussel en werkt er sinds 2002. Woonde tot eind 2013 in Laken, sindsdien in Sint-Jans-Molenbeek. Vindt Brussel een moeilijk lief, maar houdt toch vooral van de schoonheid, de meertaligheid en de diversiteit van het gewest. Ondersteunt beroepshalve de Nederlandstalige openbare bibliotheken in Brussel.