Categorieën
People & Lifestyle

Muntplein de place to move

Muntplein de place to moveOp vrijdag 4 en zaterdag 5 december e.k. wordt het Muntplein in hartje Brussel dé place to be, en vooral ook… to move. In afwachting van de renovatie van het oude bibliotheekgebouw is de Hoofdstedelijke Openbare Bibliotheek (HOB) verhuisd naar de Prinsenstraat 8, bij Onthaal en Promotie Brussel (OPB).

Voor HOB en OPB meer dan reden genoeg voor een groot verhuisfeest waarop iedereen welkom is. Met een speciaal Broodje Brussel vol verrassingen, een knotsgekke boekenrun, een wervelend fm brussel tonight dance event in het lege Monnaie House, een levende jukebox, een bezoek van de Sint… Het allereerste event van Muntpunt ooit. Stilzitten is er niet bij. Missen is geen optie.

Programma:

  • vrijdag 4 december
    • 12.00 – 14.00 uur: Broodje Brussel kraakt: verrassingsmiddag in het leegstaande bibliotheekgebouw; soepbar
  • zaterdag 5 december
    • 11.00 uur: Boekenrun met de Brusselse bibliotheken
    • 12.00 uur: Officiële opening van de tijdelijke locatie van de bibliotheek
    • 12.00 – 17.00 uur: Non-stop animatie & hapjes en tapjes: levende jukebox, Sinterklaas…
    • 22.00 uur: fm brussel tonight dance event: fm brussel i.s.m. Muntpunt (voorverkoop: 10 euro; deuren: 15 euro)

Waar: Muntplein, 1000 Brussel

Share

Door Patrick

Voorouders in West-Vlaanderen en de Kempen. In 1968 geboren in Wilrijk (Antwerpen). Woont sinds midden 2001 in Brussel en werkt er sinds 2002. Woonde tot eind 2013 in Laken, sindsdien in Sint-Jans-Molenbeek. Vindt Brussel een moeilijk lief, maar houdt toch vooral van de schoonheid, de meertaligheid en de diversiteit van het gewest. Ondersteunt beroepshalve de Nederlandstalige openbare bibliotheken in Brussel.