Categorieën
Brussel in Beeld

Brussel in Beeld – Week 52 (2009)

De laatste

Het is de laatste Brussel in Beeld van dit jaar en ook mijn laatste. Ik heb de reeks opgestart en het meer dan 2 jaar lang erg graag gedaan (de eerste selectie dateert van 7 oktober 2007), maar het is mooi geweest. Ik ben niet weg. Jullie lezen me nog wel op BrusselBlogt.

Ik wil de fotografen bedanken voor hun mooie inzendingen en onze lezers en auteurs wens ik het aller-allerbeste voor 2010.

Terwijl Patrick vorige week nog met een heuse sneeuw special kon uitpakken, is er deze keer slechts op één foto sneeuw te zien.

Belgique - Bruxelles - La Bourse

Foto hierboven: Belgique – Bruxelles – La Bourse van saigneurdeguerre.

De haut

Foto hierboven: De haut van Cyber Phil.

Brussel brussels bruxelles

Foto hierboven: Brussel brussels bruxelles van Hector Lopez-Berges.

24/12- rabbits

Foto hierboven: 24/12- rabbits van stijnh.

Petit Papa Noël

Foto hierboven: Petit Papa Noël vanNew Pro Agency. Gekozen uit medeleven met de daklozen die deze winter overal en nergens overleven.

Belgique - Bruxelles - Grand-Place - Jeune asiatique photographe

Foto hierboven: Belgique – Bruxelles – Grand-Place – Jeune asiatique van saigneurdeguerre. Toeristen overleven ook alle seizoenen en jaren…

Bekijk ook de foto’s van vorige week of de hele reeks Brussel in Beeld.

Wil je jouw foto’s ook wel eens in de reeks Brussel in Beeld op BrusselBlogt? Maak een account op Flickr, word lid van de BrusselBlogt groep en voeg je foto’s toe aan de pool. We maken per week een persoonlijke selectie.

Share

Door Tineke

Tineke Van Engeland. 34 jaar. Woont met haar vriendin in het centrum van Brussel, tussen Beurs, Brouckère en Muntplein. Is actief bij het Regenbooghuis en Transitie Brussel. Werkt rond duurzame consumptie.
Schrijft graag over duurzaamheid, winkels, lijstjes, het Anspach Center, holebi's, fotografie,...
Heeft een eigen site met blog, fotoblog en fotogallerij: www.fototineke.be.