Categorieën
Brussel-Stad Reizen & Toerisme

Geen vragen over wafels aub

De kaarten van Use-It behoren tot mijn favoriete lectuur. Ik hoop dat het volgende duidelijk maakt waarom.

  • Hoe kan ik eens goed lachen in de Beenhouwersstraat?
  • Waar koop ik reeds gevulde foto-albums?
  • Waar zit er echte geuze op ’t vat? (En hoe krijg ik dat binnen?)
  • Hoe maak ik een romantische foto van de Financiëntoren?
  • Waar kan ik mij laten versieren door een Brusselaar?

USE-IT heeft een nieuwe balie. Mooier dan ooit. In de Greepstraat: vlakbij de Munt, vlakbij Brussel Centraal, vlakbij de Grote Markt – enfin: vlakbij alles.

En er is een nieuwe kaart van Brussel! Het is een plan voor jonge reizigers, met een selectie aan musea, cafés, ouderwetse frituren en tweedehandsdinges. En vooral: met drie nieuwe stadswandelingen om die toeristen een poepje te laten ruiken buiten het stadscentrum.

Share

Door Tineke

Tineke Van Engeland. 34 jaar. Woont met haar vriendin in het centrum van Brussel, tussen Beurs, Brouckère en Muntplein. Is actief bij het Regenbooghuis en Transitie Brussel. Werkt rond duurzame consumptie.
Schrijft graag over duurzaamheid, winkels, lijstjes, het Anspach Center, holebi's, fotografie,...
Heeft een eigen site met blog, fotoblog en fotogallerij: www.fototineke.be.