Categorieën
Den Vijfhoek

Boekenverkoop in Stadsarchief Brussel

Het Archief van de Stad Brussel organiseert op donderdag 27 mei en zondag 30 mei een stockverkoop. Voor democratische prijzen – een euro per centimeter – kunt u er oude en nieuwe boeken over de geschiedenis van Brussel op de kop tikken.

Vanaf nu zal er om de twee jaar een dergelijke verkoop plaatsvinden. Zo wil het stadsarchief plaats maken in zijn depot. Onder de boeken vindt u historische studies en tentoonstellingscatalogi. Boeken die ouder zijn dan tien jaar worden verkocht voor een euro per centimeter. Boeken die minder oud zijn worden verkocht met een korting van dertig tot vijftig procent.

Wie op voorhand al eens wil kijken of er iets naar haar of zijn gading is, kan deze lijst raadplegen.

De stockverkoop vindt plaats op donderdag 27 mei van 17.00 uur tot 19.00 uur en op zondag 30 mei van 10.00 uur tot 17.00 uur in het Archief van de Stad Brussel, Huidevetterstraat 65 te Brussel. De toegang is gratis.

Share

Door Patrick

Voorouders in West-Vlaanderen en de Kempen. In 1968 geboren in Wilrijk (Antwerpen). Woont sinds midden 2001 in Brussel en werkt er sinds 2002. Woonde tot eind 2013 in Laken, sindsdien in Sint-Jans-Molenbeek. Vindt Brussel een moeilijk lief, maar houdt toch vooral van de schoonheid, de meertaligheid en de diversiteit van het gewest. Ondersteunt beroepshalve de Nederlandstalige openbare bibliotheken in Brussel.