Categorieën
Brussel in Beeld Elsene

Elsene in Beeld – Fnac Fotomarathon

Fnac organiseert in samenwerking met de gemeente Elsene een fotomarathon. Doel van de marathon is de gemeente op een andere, originele manier te ontdekken. Liefhebbers van de digitale fotografie, zowel amateurs als professionelen, zijn dan ook van harte uitgenodigd op zaterdag 26 juni 2010 om deel te nemen!

Het principe is eenvoudig: per team van 2 personen en met je eigen digitaal fototoestel doorkruis je de gemeente en maak je foto’s rond opgelegde thema’s. Per thema upload je op verschillende Fnac-checkpoints je 2 beste foto’s.

Zoek een partner, stof je camera af en schrijf je nog tot 15 juni in aan het onthaal van jouw Fnac! Je inschrijving is geldig na het betalen van 10 euro per team. Het aantal deelnemers is beperkt. Fnac heeft een nauwe samenwerking met MIVB. Inschrijven kan in alle Fnac-winkels!

De jury beslist welke teams als winnaar worden bekroond. De beste foto’s worden achteraf tentoongesteld in alle Fnac-winkels.

  • 1ste Prijs: 1 CANON EOS 7D + 1 citytrip Thomas Cook
  • Themaprijzen: 1 NIKON Coolpix S 3000 + 1 NOKIA 5630

Meer informatie vind je op de website van Fnac.

Share

Door Patrick

Voorouders in West-Vlaanderen en de Kempen. In 1968 geboren in Wilrijk (Antwerpen). Woont sinds midden 2001 in Brussel en werkt er sinds 2002. Woonde tot eind 2013 in Laken, sindsdien in Sint-Jans-Molenbeek. Vindt Brussel een moeilijk lief, maar houdt toch vooral van de schoonheid, de meertaligheid en de diversiteit van het gewest. Ondersteunt beroepshalve de Nederlandstalige openbare bibliotheken in Brussel.