Categorieën
BrusselBlogt.be

Viage verder getest

Colours of ViageOndanks dat het mijn verjaardag was, raakte ik bij de opening van Viage niet binnen. Als naaste buur, en na heel wat aandringen, kon Tineke wel eens gaan kijken naar Viage. Eén ding lukte toen niet, het restaurant.
Vorige zaterdag had een vriend van me iets te vieren, en we besloten om dat in de Kameleon Sky te doen, want zo heet het restaurant.
Ik ga hier niet veel vertellen over prijzen, want dat is blijkbaar toch een zeer subjectief gegeven. Laat het ons hier bij houden: je kan voor die prijs ettelijke keren in de Sultans of Kebap gaan eten 😉 Waar ik het wél over wil hebben is dat die prijs redelijk goed in verhouding stond met de zeer correcte (meertalige) bediening en de lekkere gerechten. Het hoofdgerecht liet een beetje langer op zich wachten dan we hadden gewild, en bij één van de gerechten was een foutieve informatie gegeven (kippebouten werden geserveerd ipv kippeborst), maar deze foutjes waren nu niet van die aard dat het onze avond zou verpesten.
Wat onze avond bijna verpestte, waren een bende Antwerpenaren wiens enige vertier erin bestond om op zeer luidruchtige wijze ordinaire gesprekken te voeren, hun grote hoeveelheid cash geld tentoon te spreiden en hun nare Brussel-ervaringen te delen met de rest van het restaurant: “… mor ze muute maa wel verstong hey!”

Kameleon Sky: zeker voor herhaling vatbaar, en volgende keer vragen we een tafel ver verwijderd van Antwerpenaren 🙂

Share