Categorieën
Oudergem Podium

Bibliotheek Hertoginnedal verhuist!

De Nederlandstalige openbare bibliotheek “Hertoginnedal” in Oudergem verhuist. Het bibliotheekgebouw en het gemeenschapscentrum Den Dam worden afgebroken en vervangen door een gloednieuw centrum. Tijdens de afbraak en de wederopbouw zoekt de bibliotheek een tijdelijke locatie op.

Vanaf september vindt u de bibliotheek een vijftigtal meter verderop en aan de overkant, in een voormalig bankfiliaal op de Waversesteenweg 1688. Het gebouw is gelegen naast een openbaar parkeerterrein.

Op 11 september opent de bibliotheek op haar nieuwe, tijdelijke locatie. Het bibliotheekteam nodigt u graag uit voor de openingsreceptie vanaf 10.30 uur.

Nieuw adres vanaf 11.09.2010:
Gemeentelijke bibliotheek Hertoginnedal
Waversesteenweg 1688
1160 Oudergem

De verhuisplannen van de bibliotheek kunt u op de voet volgen via de website www.oudergem.bibliotheek.be.

Share

Door Patrick

Voorouders in West-Vlaanderen en de Kempen. In 1968 geboren in Wilrijk (Antwerpen). Woont sinds midden 2001 in Brussel en werkt er sinds 2002. Woonde tot eind 2013 in Laken, sindsdien in Sint-Jans-Molenbeek. Vindt Brussel een moeilijk lief, maar houdt toch vooral van de schoonheid, de meertaligheid en de diversiteit van het gewest. Ondersteunt beroepshalve de Nederlandstalige openbare bibliotheken in Brussel.