Categorieën
Sport

Startschot voor inschrijvingen 20 km

Klaar voor de start? Vanaf morgen om 9 u kun je je inschrijven voor de 20 km van Brussel, die dit jaar plaatsvindt op 27 mei om 10 u. Je kunt je inschrijven via de website of  in de kantoren in de Kapellestraat 17, 1000 Brussel. Het inschrijvingsgeld bedraagt 20 euro. Er snel bij zijn is de boodschap! Het totale aantal deelnemers is beperkt tot 30.000. De voorbije jaren was de 20 km razendsnel uitverkocht.

Voor wie geen geluk heeft, is de halve marathon van Brussel op 7 oktober een volwaardig alternatief. De prijs is dezelfde, het parcours vergelijkbaar. Voor 10 euro extra krijg je er een  T-shirt bij. Bovendien is de loopwedstrijd minder druk en is de  aankomst op de Grote Markt in plaats van het Jubelpark. Je kunt je daarvoor nu al inschrijven – zonder stress en een reëel risico op een ontgoocheling.

Share

Door Tom

Nieuwe Brusselaar met een passie voor taal, cultuur en journalistiek. Geboren in Sint-Niklaas. Studeerde Germaanse talen in Gent en woonde na zijn studie zes jaar in Berlijn. Houdt zich bezig met beleid en communicatie binnen de Vlaamse overheid en is journalist in bijberoep.