Categorieën
Mijmeringen van een kat

Mijmeringen van een lapjeskat 9/2012

Mijn huisbaas zei me onlangs dat ik moeilijk doe
Ik veeg mijn voeten niet meer
en loei als een koe

Ik wist bij voorbaat dat het wel niet kon
het platteland in de stad
een schaduw zonder zon

Mes frères et soeurs végétariens me visite de plus en plus
Ils veulent que je suive leurs recettes
Pas de viande, pas de jus

Ils apportent des légumes des toits au grenier
et laissent la boue
sur l’escalier

Hannibal

Share

Door Michel

Heeft een boontje voor Brussel, pendelde jaren lang om er te gaan werken en komt er, ook nu nog, graag terug. Hij vindt multiculturaliteit, zeker in steden, onvermijdelijk en verrijkend. Dat verschillen zichtbaar en soms uitvergroot worden is er een consequentie van. Als ze inspiratie opleveren is het mooi meegenomen.