Categorieën
Wonen in Brussel

Stadspiratie – geef uw idee

Inspireren en geïnspireerd worden: dat is de ambitie en de doelstelling van Stadspiratie, een nieuw inspraaktraject van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) om haar stedelijk beleid verder vorm te geven.

Op 25 oktober jl. ging het inspraaktraject Stadspiratie van start. De Vlaamse Gemeenschapscommissie bedankt alle aanwezigen voor hun bijdrage aan deze inspirerende namiddag. Kijk op www.stadspiratie.be voor meer informatie en de foto’s van het startmoment.

Ondertussen werd er ook een onlinebevraging gelanceerd over een aantal stedelijke uitdagingen. Wilt u uw creatieve en inspirerende ideeën delen? Surf dan naar www.stadspiratie.be/idee en geef uw idee!

Share

Door Patrick

Voorouders in West-Vlaanderen en de Kempen. In 1968 geboren in Wilrijk (Antwerpen). Woont sinds midden 2001 in Brussel en werkt er sinds 2002. Woonde tot eind 2013 in Laken, sindsdien in Sint-Jans-Molenbeek. Vindt Brussel een moeilijk lief, maar houdt toch vooral van de schoonheid, de meertaligheid en de diversiteit van het gewest. Ondersteunt beroepshalve de Nederlandstalige openbare bibliotheken in Brussel.