Categorieën
Brussel in Beeld

@BrusselBlogt op #Instagram

Heb jij @BrusselBlogt op #Instagram al ontdekt? Nog niet? Dan zijn de allerlaatste dagen van het jaar de ideale gelegenheid om daar even werk van te maken.

Je kunt de Instagram-account van BrusselBlogt via je webbrowser bekijken, maar het is handiger om ons via de Instagram-app op je smartphone te volgen. En dat kan heel eenvoudig door onze naamtag te scannen.

Open de Instagram-app op je smartphone klik op Zoeken en klik dan op het scan-icoontje in de rechter bovenhoek. Hieronder zie je hoe het werkt op voor Android en iOS.

De Instagram-account van BrusselBlogt is een laagdrempelige aanvulling op onze rubriek Brussel in Beeld. Heb jij zin om af en toe snapshots over jouw geliefde Brussel op onze Instagram-account te posten? Geef ons dan een seintje. Tot gauw, op Instagram!

Share

Door Patrick

Voorouders in West-Vlaanderen en de Kempen. In 1968 geboren in Wilrijk (Antwerpen). Woont sinds midden 2001 in Brussel en werkt er sinds 2002. Woonde tot eind 2013 in Laken, sindsdien in Sint-Jans-Molenbeek. Vindt Brussel een moeilijk lief, maar houdt toch vooral van de schoonheid, de meertaligheid en de diversiteit van het gewest. Ondersteunt beroepshalve de Nederlandstalige openbare bibliotheken in Brussel.