Categorieën
Podium

Boterhammen in het Park

Mijn middagpauze op zonnige dagen wil zich wel eens in het Warandepark voltrekken – je haalt ergens een broodje, installeert je op een bankje, en geniet van enkele ogenblikken relatieve rust terwijl je de wandelaars en joggers lichtjes geamuseerd gadeslaat. En op deze zonnige maandagmiddag was dat niet anders. Al zaten er tussen de wandelaars vanmiddag wel opvallend veel (groot)ouders met kindertjes.

Share

Mijn middagpauze op zonnige dagen wil zich wel eens in het Warandepark voltrekken – je haalt ergens een broodje, installeert je op een bankje, en geniet van enkele ogenblikken relatieve rust terwijl je de wandelaars en joggers lichtjes geamuseerd gadeslaat. En op deze zonnige maandagmiddag was dat niet anders. Al zaten er tussen de wandelaars vanmiddag wel opvallend veel (groot)ouders met kindertjes.

De reden daarvoor werd even later duidelijk, toen ergens een PA de nodige decibels begon te produceren. Ik ben nog even blijven zitten tot mijn broodje niet meer van deze wereld was, en ben totally relaxed even een kijkje gaan nemen. Op de kiosk was de eerste middag van Boterhammen in het Park begonnen en stonden de broers Smeulders het beste van zichzelf te geven.

De (groot)ouders met kindertjes waren massaal hiernaartoe gekomen, want het vervolg van het programma was blijkbaar nogal op kindermaat gesneden : Kapitein Winokio’s Grote Wonder Show en TV Tunes KNT stonden later nog geprogrammeerd. Niet alleen geen spek voor mijn bek, maar mijn beperkte te consumeren vrije middagtijd zat er ook al bijna op.

Niettemin bracht deze bedoening wat animo in mijn middagpauze, en de rest van de week kan dit opnieuw mijn deel zijn. Toch aan de baas eens vragen of ik wat langer buiten mag blijven…

Share