Categorieën
Brussel Actua

Smet zal foutparkeerders heropvoeden

De komende drie weken krijgen foutparkeerders een foldertje als zij hun wagen op een fiets-, zebrapad of een andere gevaarlijke plaats achterlaten. Na de waarschuwingsperiode krijgen ze een fikse boete. Zo wil Brussels minister van Mobiliteit Pascal Smet (SP.A) foutparkeerders heropvoeden.

Lees, kijk en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Poetin op Brusselse bodem De Russische president Vladimir Poetin is in Brussel aangekomen. Hij is hier voor de opening van het culturele festival Europalia Rusland in Bozar. Hij zal ook een plan ondertekenen voor meer bilaterale contacten met België.
  • Picqué legt Landuyt deadline op Vijftien oktober, tegen dan moet federaal minister van Mobiliteit Renaat Landuyt (SP.A) een luchthavenakkoord vinden. Na die datum zal de Brusselse regering voor elke inbreuk 25.000 euro eisen. Dat laat minister-president Charles Picqué (SP) in De Tijd weten.
  • Personeel Iris-ziekenhuizen legt werk neer Een deel van het personeel in de openbare Brusselse Iris-ziekenhuizen staakt vandaag. De werknemers eisen meer vakantie en een premie voor personeelsleden die ouder zijn dan 45. De staking duurt nog zeker tot en met woensdag.
Share