Categorieën
Brussel Actua

Brussels Utopia ligt in La Poudrière

In de Kruitmolenstraat aan de Anderlechtse Poort bevindt zich de leefgemeenschap “La Poudrière”. Hier wonen dertig mensen die leven volgens een filosofie van eenheid en gelijkheid.
Lees en bekijk de reportage op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Staking hield Brussel in de greep De nationale staking van het ABVV veroorzaakte grote hinder bij de MIVB. Vrijdag reed geen enkele metro meer. De ABVV-vakbond noemt de staking een groot succes.
  • Europa keurt Cliveti-rapport goed De Raad van Europa in Straatsburg heeft het rapport van Minodora Cliveti, over de taaltoestanden in Brusselse ziekenhuizen, goedgekeurd. De tekst erkent dat er problemen zijn in de Brusselse ziekenhuizen met de toepassing van de taalwet.
  • Brusland: Russische openbare kunst Elf hedendaagse Russische kunstenaars maakten een werk speciaal voor Brussel. Die zijn nu te zien in her en der in de stad, zoals in het Warandepark en de Dansaertstraat.
  • 12e Europees Skeptisch Congres over kwakzalverij Volgend weekend is de vereniging SKEPP gastheer van het twaalfde European Skeptics Congress. Prominente skeptici – met k – komen er praten over de vele manieren waarop mensen bij de neus genomen worden.
Share