Categorieën
People & Lifestyle

Expo velo sport

Naar aanleiding van vorige posts waarin mijn Hummer werd bekritiseerd, en ook een beetje naar aanleiding van mijn nakende verhuis naar een appartement met standplaats voor een sportieve fiets in de garage (naast de Hummer 😉 ), ga ik mijn leven beteren. Ik ga na mijn verhuis sportief gaan fietsen in het Zonienwoud…
Ik ben de laatste weken weinig in Brussel geweest wegens professionele verplichtingen, maar ben op het laatste moment te weten gekomen dat dit weekend Expo velo sport plaats vindt. In de hoop dat dit bericht de geinteresseerden nog op tijd bereikt, riskeer ik mij toch nog aan deze laattijdige scoop post…
Je kan er nog tot en met maandag terecht voor de laatste nieuwtjes in verband met klassieke koersfietsen, mountainbikes en andere motorloze tweewielers.

Share