Categorieën
Brussel Actua

Werken aan digitale kloof tussen arm en rijk

In Sint-Gillis werd maandag de eerste Easy-E-Space in België officieel geopend. Het gaat om een pilootproject van federaal minister voor Maatschappelijke Integratie Dupont en werd in het leven geroepen om de digitale kloof tussen arm en rijk te dichten. Lees en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Smet wil wedstrijd voor nieuw Rogierplein Pascal Smet (SP.A), Brussels minister voor Mobiliteit, wil een internationale architectuurwedstrijd voor de heraanleg van het Rogierplein in Sint-Joost-ten-Node.
  • Brussel stelt nieuw spreidingsplan voor De Brusselse regering stelt voor het spreidingsplan onmiddellijk aan te passen. In dat plan wordt er voor de nachtvluchten teruggekeerd naar de situatie van voor ’99. Brussel stelt ook voor om de Chabert-route af te schaffen, en wil praten over een wijziging van de strenge geluidsnormen.
  • Voortbestaan KUBrussel in gevaar? Is het voortbestaan van de Katholieke Universiteit Brussel in gevaar als de universiteit over enkele jaren de tweeduizend studenten niet haalt?
  • Anciaux: “VGC moet Vlaamser denken” Vlaams minister voor Brussel Bert Anciaux (Spirit) is op werkbezoek geweest in de Vlaamse Gemeenschapscommissie. Tijdens dat bezoek zei Anciaux dat de VGC in Vlaanderen haar belangrijkste partner moet erkennen, en niet het Brussels Gewest.
Share