Categorieën
Pellicule & papier

Reclame Quiz

Detail Kant en klaar
VRAAG 1: De foto hierboven werd gebruikt voor een reclame campagne voor

  1. prikkelende vrouwenlingerie
  2. crème ter versteviging van de boezem
  3. een italiaanse 120pk race-bike
  4. fair-trade instant-cacao

VRAAG 2: Als je per sé iets wil verkopen met de borsten van een BV, dan kies je voor:

  1. Tanja Dexters
  2. Vanessa Hoefkens
  3. Francesca Vanthielen
  4. Veronique de Cock


En het juiste antwoord is: Francesca Vanthielen voor Oxfam Fairtrade cacao.

Nu, versta me niet verkeerd, ik vind Francesca een mooie vrouw, maar wie ze -zoals mij- al eens heeft zien tango dansen, is vooral onder de indruk van de klasse die ze uitstraalt. En laat dat nu net zijn waar het de BV-campagne Oxfam Fairtrade aan ontbreekt. Jean-Luc in een wijnvat, Marie van “Thuis” in een chocolade-bad, Sabine Hagedoren in bikini in de frigo, dat flirt allemaal wat met de grens tussen origineel en ordinair. Maar probeer me niet te overtuigen om mijn warme choco bij Oxfam te halen door de (onmiskenbaar zeer esthetische) boezem van Francesca in mijn gezicht te duwen. Dan toch niet op papier.

Nu, ik ben geen fotograaf, dus ik kan niet direct met iets beter op de proppen komen, maar wie daar wel talent voor heeft en tussen 18 en 26 is, kan meedoen aan de Oxfam Fairtrade foto-wedstrijd. De prijs: 6 exclusieve Oxfam glazen. Misschien zelfs met een foto van een halfnaakte BV erop!

Oxfam wereldwinkels in Brussel:
Sint-Guidostraat 13, 1070 Anderlecht
Anspachlaan 137, 1000 Brussel
E. Van Ermengemlaan 9, 1020 Laken

Share