Categorieën
Brussel Actua

Lange wachtlijst voor betaalbare GOMB-woningen

Op de wachtlijst van de Gewestelijke Ontwikkelingsmaatschappij Brussel (GOMB) staan 4.700 mensen die bij de maatschappij een betaalbare woning willen kopen. Het aanbod van de GOMB kan de grote vraag echter niet volgen. Lees meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Bedrijvencentra vinden moeilijk geschikte huurders De bedrijvencentra schieten in Brussel als paddenstoelen uit de grond. Nochtans blijkt het niet overal gemakkelijk om geschikte huurders te vinden. Ook moeten de centra op zoek naar andere geldbronnen, nu de Europese steun wegvalt.
  • VGC roept Franstalige collega’s op tot sereniteit De VGC en Vlaams minister voor Brussel Bert Anciaux (Spirit) roepen hun Franstalige collega’s op tot meer sereniteit en loyauteit. Als zij niet ingaan op de vraag om het communautaire opbod en het anti-Vlaamse discours te stoppen, stappen de Vlaamse Brusselse politici naar het federaal niveau, zo luidt het.

  • Smet: “Brussel is een Franstalige stad” In een interview met de Franstalige versie van het weekblad ‘Zone 02’ zei minister Pascal Smet (SP.A) dat Brussel een Franstalige stad is. Bovendien zei de minister ook nog dat er te veel Nederlandstalige mandatarissen zijn in de hoofdstad. Een aantal van die mandatarissen vinden dat Smet uit de bocht is gegaan.
  • Lijst van Moureaux zonder Spirit In Sint-Jans-Molenbeek heeft burgemeester Philippe Moureaux zijn lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober voorgesteld. Op de lijst van burgemeester Moureaux staat niet alleen de PS, maar ook SP.A, CD&V, en CDH krijgen plaatsen op die lijst. Maar die roomsrode lijst heeft geen plaats voor SP.A-coalitiepartner Spirit.

  • Brussels Volkstejoêter: Tailleur pour dames Een avondje goedlachse gezelligheid met dialecttheater, die garantie biedt het Brussels Volkstejoêter al sinds 2001. De volgende maanden pakt het gezelschap in en rond Brussel uit met de goed geoliede vaudeville ‘Tailleur pour dames’. Wedden dat de acteurs niet onderdoen voor de historische vertolking van Jean-Paul Belmondo?
Share