Categorieën
Brussel Actua

Te veel apothekers in de hoofdstad

Er zijn te veel apotheken in de hoofdstad. Daarover zijn alle apothekers en hun beroepsfederaties het eens. Maar over de aanpak van het probleem lopen de meningen nogal uiteen. Intussen sluiten steeds meer kleine apothekerszaakjes in de stad noodgedwongen de deuren. Lees meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Metrostation als opvangplaats voor daklozen Indien de maximum capaciteit van de huidige opvangcentra voor daklozen bereikt is, wil Brussels minister Smet metrostations openstellen om daklozen op te vangen. Daarnaast wil hij via een registratiesysteem de opvang en doorstroming naar de juiste opvang verbeteren.

  • Geen Rode Duivels meer op de Heizel De Belgische Voetbalbond gaat geen voetbalwedstrijden meer organiseren in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Dat schrijft Le Soir. De Voetbalbond voelt zich niet meer gebonden aan het contract met de eigenaar van het stadion, de stad Brussel.

  • Lig- en stadsfiets Intera valt in de prijzen Een fiets die snel van ligmodel tot stadsfiets omgevormd kan worden zou voor de pendelaar een aantal mobiliteitsproblemen kunnen uitgummen. Dat hoopt het ontwerpersduo Pieter Lessage en Alexander Crolla toch. Hun prototype haalde de selecties van de Henry van de Velde Prijzen 2005 en won de Dyson Young Design Award.
  • Brupass.be, de connectie met Brussel Cultuurstad De culturele agenda van de stad Brussel staat voortaan ook op internet. Op brupass.be kunnen cultuurliefhebbers alle evenementen terugvinden die door de dienst Cultuur van de stad georganiseerd zijn.
Share