Categorieën
Brussel Actua

Veel gegokt op wedstrijd Charleroi – FC Brussels

Op de match Charleroi – FC Brussels (1-0) van vorig weekend is verdacht veel gegokt. Vanuit Turkije werd 670.000 euro ingezet op de match. Op de topper Anderlecht – Genk werd maar 19.000 euro ingezet. Dat meldt het Britse gokkantoor Betfair. Er zijn voorlopig geen aanwijzingen dat er iemand omgekocht is bij FC Brussels. Lees en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Ontslagen aan top van Beursschouwburg Zakelijk leider Frederik Verrote en programmator Dirk Seghers verlaten de Beursschouwburg. De raad van bestuur van het cultuurhuis besliste de samenwerking met beide personen stop te zetten. Over de concrete aanleiding of reden van het ontslag heerst een waas van geheimzinnigheid, maar de discussie over een vernieuwde werking van de Beursschouwburg hing al langer in de lucht.
  • Politie investeert in meer veiligheid in metro De spoorwegpolitie van de federale politie heeft een vernieuwd controlecentrum in metrostation Rogier in gebruik genomen. Dat moet de agenten helpen om de veiligheid in het Brussels openbaar vervoer te verbeteren en het hele metronet gemakkelijker in het oog te houden.
  • Villa Futura wint Vlaamse cultuurprijs Bij de uitreiking van de Vlaamse cultuurprijzen gisteravond in Flagey is ook een Brusselse instelling in de prijzen gevallen. Villa Futura won in de categorie Cultureel Erfgoed.
Share