Categorieën
Brussel Actua

MIVB vraagt reizigers om voorzichtigheid in metro

De MIVB vraagt aan de reizigers om de veiligheidsvoorschriften in de metro te respecteren. Dinsdag stierf een vrouw van 83 in het metrostation de Brouckère nadat ze werd meegesleurd toen haar jas klem raakte tussen de deur. Volgens de MIVB was de vrouw onvoorzichtig en had het geluidssignaal bij het sluiten van de deuren genegeerd. Lees en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Rosas niet langer huisgezelschap van De Munt Het dansgezelschap Rosas is vanaf 2008 niet langer het huisgezelschap van de Koninklijke Muntschouwburg. De nieuwe directeur Peter De Caluwe, die in 2007 aantreedt, wil niet langer met een vast dansgezelschap werken.

  • Holebi Overleg wil seniorenwerking uitbouwen Naar schatting is ongeveer één op de tien mensen homoseksueel. Dat betekent ook dat één op de tien senioren de voorkeur geeft aan een partner van het eigen geslacht. Toch zie je zelden of nooit twee opa’s hand in hand over straat lopen. De organisatie Brusselse Holebisenioren (BHS) wil hen terug ‘uit de kast’ halen door middel van de tentoonstelling Toen holebisenioren twintigers waren.
  • Vermeersch: “Geen weet van vreemde praktijken” Als een gevolg van het schandaal over omkoping in het voetbalcircuit, liggen nu ook een aantal wedstrijden van FC Brussels onder vuur. Dinsdag geraakte bekend dat er uitzonderlijk veel gegokt werd op de wedstrijd tussen Charleroi en FC Brussels, maar ook de heen- en terugwedstrijden bij Lierse staan ter discussie.
Share