Categorieën
Brussel Actua

BTTB wil één ticket voor MIVB, De Lijn en NMBS

Het openbaar vervoer in Brussel moet niet gratis worden maar er moet wel één ticket zijn voor De Lijn, de MIVB en de NMBS. Dat is één van de suggesties die de Bond van Trein-, Tram- en Busgebruikers (BTTB) zaterdag bij de inhuldiging van de nieuwe tram T3000 lanceerde. Het wisselen van maatschappij tijdens een traject maakt het de reiziger immer onnodig moeilijk. Lees meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Wonen in Brussel wordt afgebouwd Het gaat niet goed met het onthaal- en informatiecentrum Wonen in Brussel. Het centrum wordt stilaan afgebouwd en personeelsleden die weggaan worden niet meer vervangen. De organisatie zelf betreurt dat de VGC de activiteiten wil afbouwen en zegt dat er onvoldoende promotie gevoerd werd.
  • Kiekenfretters eten minder kip Sinds de vogelgriep Europa heeft bereikt, hebben mensen schrik om nog kip of ander gevogelte te eten. Dat zeggen heel wat marktkramers die gevogelte aan de man proberen te brengen. Ze klagen steen en been, ook op de zondagsmarkt van Jette. Nochtans is er op dit ogenblik geen enkel gevaar voor de volksgezondheid.
  • Veel volk voor openingsweekend Batibouw De bouwbeurs Batibouw heeft tijdens haar openingsweekend zo’n 70.000 bezoekers over de vloer gekregen. Dat zijn ongeveer evenveel bezoekers als vorig jaar.
Share