Categorieën
People & Lifestyle

20km, de voorbereiding

Binnen een maand is het zover, de 20 km door Brussel. Ik ga je niet meer proberen te enthousiasmeren voor dit event, je bent ofwel ingeschreven of je bent het niet. Het lezen van de blog van Lien heeft mij aan het denken gezet en uiteindelijk heb ik me laten overhalen door de mensen van Sportopolis
Ik beklaag het mij al een beetje. Ik ben dan misschien wel sportief aangelegd, lopen is nooit mijn forte geweest. Mijn gewrichten beginnen na een aantal trainingen op te spelen. Dit is niet anders deze keer. Ook al beperk ik de looptrainingen tot twee per week (wat echt een minimum is om de 20km op een deftige manier uit te lopen), ik heb er weer van. Ik zal het de komende week weer wat rustiger moeten doen. Laat ons hopen op een vlot herstel, conditioneel zit het eigenlijk wel snor.
Zijn er nog mensen in de blogosfeer, buiten Lien, die zich hebben ingeschreven? En waar mikken jullie op: gewoon uitlopen, of wil je binnen een bepaalde tijd aankomen?

Share