Categorieën
Podium Reizen & Toerisme

Nil Nisi Bene

Affiche Nihil nisi bene Een reiskoffer, gevonden. Erin wat foto’s, schetsen, een adres. Voor Bernard Van Eeghem (een zeer energieke vijftiger waarin de West-Vlaamse klei wel nog duidelijk hoorbaar is) en Catherine Graindorge (actrice, violiste en met ongelofelijk veel zorg en ook plezier in het Nederlands acterend) was het genoeg om een uur theater uit de grond de stampen. Niet altijd even conventioneel en soms ietwat bevreemdend, maar wel altijd creatief en verrassend humoristisch. Met ontwapenend simpele gedachten die, braaf, de confrontatie aan durven gaan met de waarden van het publiek. Als je met wat geëxperimenteer overweg kan, dan is deze poëtisch zoektocht naar de vrouw achter de gevonden reiskoffer een aanrader.

Ik was er dankzij Expo(FM Brussel), waar ik twee vrijkaarten won. Indien u wenst te gaan, zal u zich moeten haasten, nog slechts 2 avonden (vr 28 en za 29 april) om van Nil Nisi Bene te genieten.

Share

Door nico

Nico. Bijna 30. Jonge vader. Blijven hangen in Brussel na studies. Ambtenaar. Gewoond in Etterbeek, Aalborg (DK), Oudergem, Etterbeek, München (DE), Schaarbeek en nu Sint-Joost-ten-Node. Levensgenieter (naar eigen gevoel), beetje workaholic (volgens anderen) - maar daaraan wordt gewerkt :-). Bierliefhebber, amateur-kok. Totaal a-muzikaal. Believer van het goede in de mens en/of maatschappij.
Check www.deblauwe.be als je meer wenst te weten...