Categorieën
Brussel Actua Den Vijfhoek Podium

Studenten veroveren dan toch de stad?

Het jammere van de verschillende hogescholen en uniefen in Brussel is dat ze, naast kwaliteitsvolle opleidingen, vooral een veilig cocon-gevoel geven aan de studenten. Wat tot cocoonen op de campus leidt, en dus een onvolledig beeld over het bruisgehalte van Brussel. Vzw Quackstop wil hierin verandering brengen met een waaier aan activiteiten die het culturele aan het actuele linken, telkens met Brussel en studenten als rode draad.

Deze week staat er een heuse Brusselweek op stapel met lunches, muziek, Brusselse veroêle, koken en kunst. Wat mijn aandacht onmiddelijk trok is de picknick op dinsdag 2 mei, waar Pascal Smet (Brussels Minister van mobiliteit) zijn Brussel zal tonen…

Meer info kan je vinden op hun website www.quackstop.be.

Share

Door nico

Nico. Bijna 30. Jonge vader. Blijven hangen in Brussel na studies. Ambtenaar. Gewoond in Etterbeek, Aalborg (DK), Oudergem, Etterbeek, München (DE), Schaarbeek en nu Sint-Joost-ten-Node. Levensgenieter (naar eigen gevoel), beetje workaholic (volgens anderen) - maar daaraan wordt gewerkt :-). Bierliefhebber, amateur-kok. Totaal a-muzikaal. Believer van het goede in de mens en/of maatschappij.
Check www.deblauwe.be als je meer wenst te weten...