Categorieën
Brussel Actua

Voetbalbond zegt contract Boudewijnstadion op

Enkele maanden geleden liet de Koninklijke Belgische Voetbalbond al weten dat er geen wedstrijden van de Rode Duivels meer gespeeld zouden worden in het Koning Boudewijnstadion. De voetbalbond zegt het contract met de stad Brussel over het stadion nu ook definitief op. Lees en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • De 20 kilometer van alle Brusselaars Geen stratenloop is populairder dan de 20 kilometer van Brussel. Zondag is het weer zover. Laat ze nu maar komen, de stramme spieren en frisse longen, het applaus, de muziek, de sfeer, het zweten voor het goede doel.

  • Gay Pride viert successen Voor het eerst sinds haar ontstaan, elf jaar geleden, zal de Gay Pride Parade niet in het teken staan van een belangrijke politieke eis, maar van feesten en internationale solidariteit.

  • Hongerstakers Klein Kasteeltje volharden in actie De hongerstakers in het Klein Kasteeltje zetten hun actie voort, zo zegt de Vereniging tegen Uitzetting en voor Regularisatie van Asielzoekers. De organisatie vreest dat de hongerstakers naar het militair ziekenhuis van Neder-Over-Heembeek zullen worden overgebracht.

Share