Categorieën
People & Lifestyle

UPC en digitale televisie

Op het ogenblik dat Coditel op een ietwat rampzalige manier digitale televisie aanbiedt en Brutele een tijdje geleden ook liet verstaan dat ze digitaal zouden gaan vroeg ik mij af hoe het eigenlijk zat met UPC, waar ik klant ben.

Ik ging dus neuzen op hun website waar ik merkte dat ze blijkbaar hun eigen interpretatie hebben van wat digitale televisie is: betaaltelevisie bij BeTV, het vroegere Belgisch-franstalige canal+ :

Zelf kiezen welke tv-kanalen je wilt ontvangen met daarbij een uitstekende digitale beeld- en geluidskwaliteit? Het klinkt ongelooflijk maar het kan bij UPC, want Be tv is nu ook verkrijgbaar via UPC.

Wie weet zal de nederlandse kabelmaatschappij, dat trouwens ook één van de grootsten ter wereld is, ooit afkomen met echte digitale televisie, zoals ze dit in Nederland aanbieden.

Share