Categorieën
Resto, Café & Uitgaan

Fietsen in en buiten Brussel

Op een zwoele zondag als vandaag ontvlucht ik nogal graag de hitte van stad om me te gaan verpozen in de groene rand (binnen of buiten de gewestgrenzen). Vandaag werd het een rustig tochtje van 34 km (Etterbeek – Ukkel – Sint-Job – Linkebeek – Beersel – Dworp en terug). Mijn trouwe bondgenoot hierbij is de fietserskaart van Brussel.

FietserskaartDeze kaart blinkt niet alleen uit in kwaliteit (ze is geplastificeerd en komt samen met een uitgebreide stratenindex), maar ook de prijs is super: slechts één euro (jawel: 1.00 euro, u leest het goed). Je vindt er alle Brusselse straten op terug, en die asfaltmonsters die je tweewieler gunstig genegen werden geel (fietsvriendelijk) of oranje (bewegwijzerd fietspad) ingekleurd.

Meer info over de verkooppunten én de kaart in pdf-formaat zijn te vinden op de site van fietsen in Brussel. Ik kan niet meer zonder, en ben zeker dat dit voor u ook zo is, eenmaal u ze begint te gebruiken!

Share

Door nico

Nico. Bijna 30. Jonge vader. Blijven hangen in Brussel na studies. Ambtenaar. Gewoond in Etterbeek, Aalborg (DK), Oudergem, Etterbeek, München (DE), Schaarbeek en nu Sint-Joost-ten-Node. Levensgenieter (naar eigen gevoel), beetje workaholic (volgens anderen) - maar daaraan wordt gewerkt :-). Bierliefhebber, amateur-kok. Totaal a-muzikaal. Believer van het goede in de mens en/of maatschappij.
Check www.deblauwe.be als je meer wenst te weten...