Categorieën
Wonen in Brussel

De BDW Babes

Het is misschien niet zo duidelijk te merken, maar Brussel Deze Week is wat truken van P-Magazine aan het overnemen. Namelijk: interviews zijn dan wel interessant en zo, maar het oog wil ook wat. Daarom duiken nu en dan in de krant – bvb bij “Chou De Bruxelles” of “Wonen in Brussel” – foto’s op die de (mannelijke) lezer spontaan inspireren tot: “tiens, toch eens lezen“. Omdat we dit alleen maar kunnen toejuichen, hierbij een kleine selectie:
Brussel Deze Week babes

Het meest flagrante voorbeeld ervan is het “Wonen in Brussel” artikel met als titel “Wonen in Brussel: Kris Kuppens (31)“. Normaal wordt in die reeks de geinterviewde voorgesteld met een beroep (‘Filip Bral, dirigent, componist’) of organisatie (‘Oda Van Neygen, Bronks’), maar hier dus niet. De jongedame in kwestie is theaterregisseuse en –actrice, niet echt een beroep dat te cryptisch/obscuur is om te vermelden. Bij de titel “Kris Kuppens, 31” denk je eerder aan contactadvertenties. “Kris, 31, zkt blmst om blmn btn te zttn. Lftd nt bel.

En deze week dus weer een bevallige Chou de Bruxelles: Katrien Vanfrausen, die naar eigen zeggen soms in de Roskam, Monk of Daringman zit. We moeten duidelijk meer op stap in de Vlaamsesteenweg.

Share