Categorieën
Brussel Actua

Heibel tussen Vermeersch en spelersvakbond Sporta

FC Brussels voorzitter Johan Vermeersch ligt overhoop met de spelersvakbond Sporta. Sporta wilde een uiteenzetting houden voor de spelers van FC Brussels maar mocht de club niet binnen. Lees en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • De Keyser: sociaal-economische situatie in Brussel Bij de Brusselse bedrijven klinkt er gemor om het uitblijven van concrete resultaten van het Contract voor Economie en Werk, het plan waarmee de Brusselse regering de economie een nieuw elan wil geven en de werkloosheid wil terugdringen. Frans De Keyser, adviseur-generaal bij het Verbond van Ondernemingen te Brussel (VOB), nuanceert. Brussel heeft nu eenmaal zijn eigen wetmatigheden. “Hier gaat alles met babysteps.?
  • Altitude 1000: Mediakunst uit eigen tuin Foton, Cimatics en Recyclart slaan de handen in elkaar voor Altitude 1000. Een week lang brengt het festival audiovisuele installaties, performances en ontmoetingen van en door artiesten die in Brussel wonen en werken. Altitude 1000 opent en sluit met groots opgezette feesten.
  • Daan: Kind en Eurovisionair Als we Daan op een vliegtuig zetten naar het dichtstbijzijnde Eurovisiesongfestival dan is hij bereid daar ons land te verdedigen. Een andere optie is een timetravel naar zijn kindertijd met de supersonische Concorde, die op dezelfde dag werd geboren als hijzelf. Een gesprek met ’the player’.
Share