Categorieën
Brussel Actua

Aantal thuislozen neemt alarmerend toe

De opvang- en begeleidingscentra voor thuislozen in Brussel trekken aan de alarmbel omdat het aantal thuislozen dat opvang wenst almaar toeneemt. Een beleid dat het probleem ten gronde aanpakt ontbreekt volgens de centra. Lees en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • VRT-toren zal binnenkort flitsen De toren van de openbare omroepen VRT en RTBF op de Reyerslaan zal vanaf nu elke avond op een speciale manier verlicht worden.
  • MR opnieuw grootste in Brussel De MR wordt opnieuw de grootste partij in het Brussels Gewest met 28,1 procent. PS strandt op de tweede plaats met 26.4 procent. De socialisten moet 0,7 procent inleveren. Dat blijkt uit de driemaandelijkse peiling van VTM en De Morgen. Vlaams belang blijft de grootste Vlaamse partij in de hoofdstad.
  • Eerste fase restauratie OLV-kerk van Laken klaar De eerste fase van de restauratie van de Onze-Lieve-Vrouwekerk van Laken is achter de rug. Federaal vice-premier Laurette Onkelinx (PS), tevens voorzitter van Beliris, het samenwerkingsakkoord tussen de federale regering en het Brussels Gewest dat de restauratie financiert, bracht vandaag een bezoek aan de kerk.
Share