Categorieën
Brussel Actua

Lampiris waagt zich op Brusselse energiemarkt

Electrabel ondervindt voorlopig weinig concurrentie na de vrijmaking van de energiemarkt in Brussel. De enige tegenpeler, Lampiris, heeft momenteel amper 3.000 abonnees in het gewest. Een fractie van het potentieel, maar bij Lampiris zijn ze er tevreden mee. Lees en kijk meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • 2,5 miljoen bezoekers voor Winterpret Falstaff, de bekende Brusselse brasserie naast de Beurs, heeft weer de deuren geopend. In oktober hield de toenmalige Franse eigenaar het voor bekeken en werd het bekende pand in beheer gelaten van een Ukkelse curator. Tien dagen geleden nam eigenaar Talaat Shoaib het over. Hij wil het vanaf januari 24 u op 24 open houden.
  • Parkeerwachter is een ondankbaar beroep “Sommige Brusselaars lijken te geloven dat wij ons verstoppen in de parkeermeters en dat we eruit springen zodra we zien dat ze geen ticketje nemen.? Chems lacht. Chems lacht altijd, maar op sommige dagen doet deze parkeerwachter in Sint-Lambrechts-Woluwe dat al wat groener dan op andere. “Vaak waarschuw ik mensen zelfs als ze uitstappen: ‘Vergeet uw ticket niet.’ Wij zijn echt niet van slechte wil.? En toch blijven de parkeerwachters in het Brussels gewest the people you love to hate.
  • Op zoek naar oude klasgenoten Wie niet systematisch contact heeft gehouden met zijn of haar oude schoolvrienden en -vriendinnen, was tot voor kort aangewezen op schoolreünies of toevallige ontmoetingen om de banden opnieuw aan te halen. Een beetje googlen kon in sommige gevallen ook resultaten opleveren. Nu is er een nieuwe internetsite, www.schoolbord.be, die zich specifiek richt tot iedereen die actief of passief op zoek is naar oude klasgenoten.
Share