Categorieën
Faits divers

Schoolbord?

Schoolbord

Schoolbord.be is een vrij recent initiatief waarbij je via inschrijving op hun website op zoek kunt naar oude schoolkameraden. Wat is er geworden van die stoere kerel die jou altijd pestte en misschien wil je hem/haar nu wel laten weten dat je CEO van je eigen bedrijf bent (of populaire bekende Brusselaar)? Zou je oud-lief ondertussen getrouwd zijn? Of je nu vanuit het verre bachten-de-kupe naar Brussel bent getrokken, of je bent uit Brussel weggetrokken naar het verre Limburg om je partner te volgen, maakt allemaal weinig uit. Je kan er je ganse historie van scholen en een profiel kwijt. Binnenkort moet het blijkbaar ook mogelijk zijn om foto’s op de site te zetten.

Je privégegevens worden, voor zover ik kan zien, goed afgeschermd voor de buitenwereld, dus je hoeft geen spam te vrezen.

Schrijf je vóór 15 januari in op SchoolBORD
en krijg je Go-abonnement van 12 € per jaar
voor het leven cadeau.

Dus als ik het goed begrijp is het nog gratis tot 15 januari en zal er vanaf dan betaald te worden, of wordt het alvast betalend voor bepaalde opties. Het inschrijven is vrij makkelijk en duurt nog geen 3 minuten. Ach ja, waarom ook niet 😉 Wees er snel bij!

Share