Categorieën
Brussel Actua

Nieuwe MIVB-tarieven vanaf 1 februari

De MIVB past vanaf vanaf morgen enkele tarieven voor tickets en abonnementen aan. Grote nieuwigheid is dat wie een ticket voor één rit koopt in een voertuig daarvoor twee euro betaald, terwijl hetzelfde tickets in één van de verkooppunten 1,5 euro blijven kosten. Lees meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • ‘Constructiefout’ in parkeergarage Flagey Het Gewest heeft een fout gemaakt bij het constructiewerk aan het stormbekken onder het Flageyplein, en is daarom verantwoordelijk voor het mogelijk onderstromen van de parkeergarage onder het plein.
  • Strengere regelgeving voor bel- en nachtwinkels Brussels schepen van Economie en Handel Steven Vanackere (CD&V) stelt binnenkort de nieuwe wetgeving voor nacht- en belwinkels voor: die zal er voor moeten zorgen dat sommige malafide uitbaters met hun activiteiten stoppen. In 2005 werden al nieuwe taksen ingevoerd voor nacht- en belwinkels om de wildgroei in dijken, maar dat lukte maar deels.
  • Brussels parlement opent infocentrum Het Brusselse parlement in de Lombardstraat heeft zopas een mooi nieuw onthaal geopend in de ruimtes waar vroeger de carnavalswinkel Picard zat. Zoiets moet politiek en burger dicht bij elkaar brengen.
Share