Categorieën
Brussel Actua

Heilig-Hartcollege Ganshoren gaat dicht

Het Heilig-Hartcollege sluit zijn middelbare school. De inrichtende macht, de vzw Sint-Goedele, nam de beslissing omdat ze machteloos staat tegenover het groeiende aantal probleemjongeren in de school. Lees, kijk en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Rechtvaardige Rechters op zolder van Beurs ? Een Brugse jurist beweert dat het verdwenen paneel De Rechtbaardige Rechters wel eens verborgen kan liggen op de zolder van het Brussels Beursgebouw. Deze theorie is de zoveelste in een reeks van velen.
  • Dertienjarig meisje gehuwd in Schaarbeek De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het huwelijk van een jongeman met een dertienjarig meisje dat drie jaar geleden in het gemeentehuis van Schaarbeek gesloten werd. Ze gebruikte papieren van haar oudere zus voor een schijnhuwelijk. De identiteitswissel is pas nu aan het licht gekomen.
  • Brussel telt meer singles dan in rest van het land Een kwart van de Brusselse mannen en vrouwen is alleenstaand. Dat aantal ligt in het Brussels Gewest hoger dan in Vlaanderen en Wallonië, zo blijkt uit een onderzoek van de Federale Overheidsdienst Economie.
Share