Categorieën
Brussel Actua Podium

BRXL (Brussel) Bravo! Stadsfestival (2,3,4 maart 2007)

BRXL Bravo!Brussel kunstenfeest: Een artistiek feest in een bruisende stad vol verborgen schatten en uitdagingen ! Een evenement dat 3 volle dagen telt en Brussel helemaal inpalmt. Met veel muziek, dans, kleur, talen, theater,… Een feest voor iedereen op pleinen en in zalen. 1 ticket (10 euro voor 200 evenementen!!!) is je sleutel (inclusief transport via openbaar vervoer) voor de ganse stad. Brussel : vitaal, brutaal, speels, complex ! (Ze zoeken nog vrijwilligers \ Persbericht).

Noot: onlangs nog een hevige discussie gevoerd over de gewoonte die velen hebben om Brussel af te korten tot “BXL”. Het gebruik van dit pseudo-acroniem zou dan duiden op “Franstalige invloed”. Is het dan misschien aangewezen om altijd voluit Brussel te schrijven, of nemen we de internationale luchthaven-code van Zaventem (“BRU”)?

Share

Door Thomas

Thomas VAN WAEYENBERGE, geboren en getogen in Brussel, vader van 3 jonge kinderen, en actief in institutionele relaties op wereldvlak. Cosmpoliet die toch graag thuis komt in Brussel: “One’s destination is never a place, but a new way of seeing things.” – Henry Miller. Interesse in fotografie, architectuur, urbanisatie en duurzame ontwikkeling. Contact: www.wacondah.com of vw.thomas@gmail.com. Foto's op www.flickr.com/wacondah. Located at Schuman 6 - with an attitude.