Categorieën
Brussel Actua

Brussel kan Vlaming niet bekoren

Brussel verliest nog altijd meer Vlamingen dan er komen wonen. Het stijgende bevolkingsaantal komt vooral van buiten de landsgrenzen. Dat blijkt uit een studie die de Vlaamse Gemeenschapschapscommissie liet uitvoeren. Lees en luister meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • EU wil meebouwen aan Brussel Europa moet mee het gezicht bepalen van haar eigen hoofdstad. Dat zegt Europees commissaris Siim Kallas. “We zijn met 64 gebouwen de grootste speler op de vastgoedmarkt. We willen van Brussel een symbolische plaats maken.”
  • Brussel wordt stilaan fietsvriendelijker Het fietsbeleid in het Brussels Gewest boekt vooruitgang. Dat blijkt uit de Bicycle Policy Audit (Bypad) van de Europese Unie. Bij een vorige audit in 2004 scoorde Brussel nog een slecht resultaat.
  • Les Nuits Botanique: Nuit Belge “Wij hoeven niet onder te doen voor Amerikaanse of Engelse groepen,” maakt Renaud “Herr Mayer” Mayeur van Les Anges zich sterk. Tijdens de Nuit Belge kunt u met één ticket op de drie podia van de Botanique talent van eigen bodem naar waarde schatten. Doorgewinterde podiumbeesten staan er naast aanstormend geweld.
Share