Categorieën
Brussel Actua Podium WiFi in Brussel

Bushokjes krijgen internetantenne

Het Brussels Gewest stapt af van de multimediazuilen die her en der in Brussel staan. Ze waren bedoeld om de digitale kloof te dichten, maar ze kennen weinig succes en vallen ten prooi aan vandalisme. In de plaats komt er een uitgebreid netwerk van hotspots voor draadloos internet. Bijvoorbeeld op het bushokje. Lees meer op brusselnieuws.be …

Meer nieuws uit Brussel:

  • Helft postkantoren moet volgend jaar dicht Na de sluiting van vier Brusselse postkantoren zou tegen 2009 de helft van het totale aantal kantoren gesloten moeten worden. Dat heeft gedelegeerd bestuurder Johnny Thijs van De Post bevestigd tijdens een vergadering met een aantal Brusselse gemeenten.
  • Nieuwe linkse betoging mag op 9 september Burgemeester van de stad Brussel Freddy Thielemans (PS) geeft de toelating voor een linkse betoging op 9 september, naar aanleiding van de aanslagen van 11 september 2001. Een aantal linkse organisaties willen met de demonstratie een nieuw onderzoek naar de aanslagen van 09/11 vragen. Eerder verbood Thielemans een anti-islambetoging op 11 september.
  • Boterhammen in het Park Boterhammen in het Park serveert ook dit jaar vijf middagen volop gratis bokes, bier en liekes. Locatie: de kiosk in het Warandepark, die fijne wandeltuin tussen Paleis en Parlement. Menu: excellent talent van eigen bodem zingt een lunchpauze lang in diverse Vlaamse streektalen en het schoon Vlaams.
  • Theaterfestival 07 samen met Bâtard en Villanella Het Theaterfestival 2007 presenteert dit jaar veertien podiumproducties uit Vlaanderen en Nederland “die het verdienen om nog eens getoond te worden”. Bovendien is er een ruim nevenprogramma voorzien en gaan het Bâtardfestival voor jonge makers en kunsthuis voor kinderen en jongeren Villanella een alliantie aan met het festival.
  • G-spot kleurt uw zomer groen Gaat u al eens op zoek naar verfrissing in de schaduw van een gastvrije eik, of houdt u meer van de zaligmakende geur van het natte gras? Misschien zoekt u het dichte loof op om er te ritselen met uw lief? Brusselnieuws.be verzamelt deze zomer groene plekjes naar ieders wensen. Daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken.
Share